Hvem er vi?

Trine Solheimsnes

Trine Solheimsnes

Fysioterapeut og akupunktør

Trine Solheimsnes er utdannet fysioterapeut og akupunktør.
Hun er utdannet fysioterapeut fra Høyskolen i Bergen og fullførte denne i 1998.
Trine har bred erfaring med behandling av muskel og skjelettplager, ortopedi og reumatologi. Hun har jobbet mye med idrettsmedisin og medisinsk treningsterapi.
Hun har lang erfaring innen rehabilitering, trening og opptrening etter skader og operasjoner.
I behandlingen benytter hun massasje, triggerpunkt behandling, trening-og slyngeterapi, kinesiotaping ,trykkbølgebehandling og råd /veiledning. Hun behandler også triggerpunkt med nåler.
Trine Solheimsnes er godkjent til arbeidsplassvurderinger for å forebygge muskel-og skjelettplager. Trine har lang og bred erfaring innen bedriftshelsetjenesten.

Trine Solheimsnes har i tillegg utdannelse innen Medisinsk Akupunktur og hun har bachelorgrad i Tradisjonell Kinesisk Akupunktur fra Norges Helsehøyskole.
Hun er godkjent som akupunktør og er medlem i Akupunkturforeningen

Steve Fielding

Steve Fielding

Fysioterapeut og idrettsterapeut

Steve Fielding var ferdig utdannet fysioterapeut ved University of Bradford i England i 2000.
Han fikk erfaring fra sykehus og privat praksis i England før han flyttet til Bergen i 2004.

Han har siden dette jobbet hovedsakelig med muskel- og skjelett plager. Han har videre utdanning innen triggerpunktbehandling med nåler og IMS (intramuskulær stimulering) Han jobber også mye med kropp- og holdningsanalyse, funksjonstesting og bindevevsteknikker som ”Anatomy trains”. Disse ser på hvordan kroppen henger sammen i linjer og hvordan problemer i et område kan forårsake symptomer andre steder i kroppen.

Steve har alltid drevet mye med idrett. Han spilte squash på nasjonalt nivå som junior i England og har i tillegg drevet med løping, styrketrening og sykkel. På grunn av hans store interesse for idrett, jobber Steve mye med rehabilitering og forebygging av idrettsskader og har behandlet mange profesjonelle idrettsutøvere.

Steve er en erfaren terapeut og han setter høyt fokus på hver enkelt pasient og deres problemer. Steve holder seg faglig oppdatert for å videre utvikle seg som terapeut og for å kunne hjelpe flest mulig av sine pasienter.

Jan Ove Forsberg

Jan Ove Forsberg

Fysioterapeut

Mette Hjellestad Hauge

Mette Hjellestad Hauge

Psykomotorisk Fysioterapeut

Mette Hjellestad Hauge er utdannet fysioterapeut fra Høgskolen i Bergen og fullførte denne i 1996. Mette er spesialist i psykomotorisk fysioterapi. Hun var ferdig med videreutdanning i psykomotorisk fysioterapi i 2006, og har etter dette også studert Basal Kroppskjennskap og kognitiv terapi. I 2018 var hun ferdig med master i psykisk helsearbeid. Mette har lang erfaring innen feltet psykisk helse og ungdom, men følger nå opp både ungdom og voksne som har behov for psykomotorisk fysioterapi.

Mia Kjærvik Jøsok

Mia Kjærvik Jøsok

Fysioterapeut

Mia Kjærvik Jøsok er utdannet fysioterapeut ved NTNU i Trondheim og ble uteksaminert i 2017. Hun har bred erfaring innen allmenn fysioterapi, og har jobbet mest med undersøkelse og behandling av muskel- og skjelettplager. Hun hjelper barn, voksne og eldre med både akutte og langvarige/sammensatte plager. Mia tilpasser behandlingen til hver enkelt, og verdsetter god kommunikasjon.

Har du behandlings- eller helseforsikring via din bedrift eller privat, kan du få utført behandlingen hos Mia. Hun jobber privat hos oss fra mandag til torsdag og tilbyr behandling på kveldstid på mandager.